Leasing av tik

LP1 RLD N RLD F Götängens Ixa-Ilona"Siri", finns under våren 2015 tillgänglig för leasing, utlåning.
Foto: Nilla Mårtensson
SE42536/2010 , Trefärgad , Född: 20100529
Mankhöjd: 33cm , Vikt: 8 kg , HD A/B, MH med skott,  Excellent
                                     
E. Boog, HD B, MH, EXL CK, 35cm mankhöjd ; U. Götängens Bianca Bratz, HD A, MH, EXL , 30cm mankhöjd
Siri kommer från en kull som är väldigt homogenisk i så väl exteriört som mentalt. Alla i kullen är utställda med minst excellent, mh-beskrivna samt röntgade. Siris kullbror Ixon har använts aveln o ha lämnat avkommor i den mindre storleken efter sig.
  
Iza                              Ixon                          Siri
 
Personlighet:
Siri trivs lika bra ute på träningsplanen som hon gör hemma hos familjen.
Hon är positiv och pigg, o är flexibel i sin träning. Siri har en bra on/off knapp, inga svårigheter att koppla av.
Siri är allsidig i sin träning o har idag meriter i lydnad, rallylydnad och agility där hon tävlar i klass 3 samt att hon tränar person- o viltspår. Siri är skottfast.
 
Exteriört:
"Prima Harmoniskt Byggd, Välkroppad, Uttrycksfullt huvud , passande välvd skalle, en aning tunga stora öron, korrekt markerat stop, prima saxbett, rastyp kort hals, dejlig kort päls, korrekt ansatt svans , passande ?är , rör sig kvickt o fritt, lite ofärdig framme" 16mån gammal, Domare Annette Bystrup aug-11. Fler kritiker finns!
 
Varför vill vi leasa ut Siri?
För att det är en så oerhört fin tik som är väldigt rastypisk. Hon är riktigt bra mentalt o vi tror att hon kan ge trygga o stabila valpar. Med rätt hane kan det bli superkombination! 
Idag har matte Frida ingen möjlighet eller rätt kunskaper för att själv kunna ta en valpkull. Med hjälp av leasingen så har Frida förlängt möjligheten att själv kunna ta en valpkull längre fram.
 
Varför ska du leasa en tik?
*När man är i uppstarten av en uppfödning så är det ett bra tillfälle att leasa in en tik, då man kan starta upp sin uppfödning direkt med en avelsfärdig tik.
*Man vill åt linjerna, eller vill göra en specifik kombination
*Man vill ta en kull men har ingen avelsfärdig tik för tillfället i kenneln.
 
Låter det intressant? 
Maila till mig, Ida, som tillhandahåller detta åt matte Frida o beskriv hur uppfödningen ser ut hemma hos dig o vad du kan erbjuda. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till förslag som inte överensstämmer med våra krav på en uppfödning. ida.rosenqvist@hotmail.com
 
 

Kommentera här: