Nu var det längesen...

Ja nu var det verkligen länge sedan jag bloggade...
Jag har varit sjuk en del o det är ju aldrig roligt... :( Just nu kämpar jag me ont i halsen o förkylning...

Hur har då träningen gått me Ixon, jo sådär, jag har tränat lite me honom o han är duktig :)
Fotgåendet går bra, bättre när jag kom på att jag måste ju öka motivationen genom o få upp honom lite i stress.
Stanna, går bättre när jag kom på att jag måste få ner stressen när jag belönar...
Sådana saker som jag vet så väl men ändå glömmer bort när det är dags för träning...
Ligg går jättebra, snabbt går det oxå. Dock så har jag fortfarande handne som hjläp så nu måste jag börja plocka bort den hjälpen. Vi skulle börjat på apporten oxå, men har inte haft nån apportbock, så nu har jag köpt det så nu ska vi starta igång det me:)))
Igår blev det ingne kurs, Niwa är i höglöp, så då kan inte Ixon koncentrerar sig ändå, o det är aldrig roligt me tjuvparning, hur fina valpar det än hade blivit...


Hur har det gått me träningen för min del då, ja inte så bra... Hade ju ganska hög feber för 1½ vecka sedan, men var feberfri förra helgen så jag tänkte att jag skulel träna i tisdags, boxercise.... Dock så ville inte kroppen detsamma så när jag var där så mådde jag riktigt illa, så jag åkte hem efter en stunds träning... Har planerat att träna imån me men vi får se hur det går då jag har ont i halsen... :(


Jag har funderingar på att lämna bort en av hundarna på prov ett tag o se hur det går... Hade varit skönt o bara ha en hemma, tar inte lika mycket tid. O i så fall lämna jag bort honom till nån i familjen, så att jag får träffa honom hur ofta jag vill o fortfarande ha kvar hans avelsrätt :) Vi får se...


Jag har gjort en ny hemsida, inte till mig själv dock. Utan till Carola, som har Adidac Azza. Det är riktigt roligt, snart färdigt så då ska ni få se den :) O så undrar Carola va jag vill ha betalt, o jag har så svårt o ta betalt för det jag gör, men vi har nog kommit överens ;)


På fredag så kommer några av Izzies kompisar o bada. lite mammafika, riktigt roligt. Man dockl inte va så många för det blir trångt i poolen o för lång kö till duschen. O på kvällen kommer Rosa o ninni med familjer o badar.
På lördag kommer Emelie o Jotham o badar :) På söndag så ska vi till Marklanda o träna hund o sne bär det av mot Växjö för att gå på kalas :)

Så det är fullt upp :)))


O så håller vi på o letar efter några billiga skidor med tillbehör, då vi ska åka till Norge om 3veckor...det går väl sådär. Om ni har några skidor på lager så hojta till!!

Vad har egentligen hänt sedan sist?

Ja, det undrar jag, tiden går så oerhört fort nu för tiden så jag har inte 100% koll.

Jag har i alal fall tränat lite me Ixon.
Vi va hemma hos Emelie i söndags, det gick bra ändå tills Iza(Ixons syster) cyklade förbi. Efter det så gick det inget vidare.
Men sådant kan ju alltid hända, får bara bita i det sura äpplet.
Vi har ju dock tränat lite fter det, endast ligg på det börja sitta riktigt fint.
Jag kör med dom samtidigt, men fokuserar bara på Ixon, Neo får göra lite som han vill då ;P
Dock så ligger Neo oxå, men han har kommit undefund med att varför resa sig mellan gånger, det är bättre o ligga tiden för då är det större risk för godisregn :)

Vi ska hinna träna lite fot o stanna kvar me denna veckan, så att vi stolt kan visa upp detta på söndag :)

I tisdags så var vi nere i Svängsta för att hälsa på en tik så ville ha Neo till parning. Adidac Azza, en riktig fin tik, underbart fint huvud o helmysig. Jag hade nästan bestämt mig redan innan jag åkte ner för jag hade fått lite bilder på mailen. Hon har ett sluttande kors, men Neos rygg är rak o kort o bra, så där kompletterar dom varandra bra.

Vill bara understryka, att det jag skriver är va jag tror på o anser. Ni får gärna ha andra åsikter.

Idag har jag & Izzie varit på Babyrytmik i kyrkan för första gången denna terminen, jätteroligt!
Va alla har vuxit, barnen alltså. Izzie tycker det är jätteskoj att gå dit o prata me alla. Hon pratar verkligen hur mycket som helst, jätteroligt :)

I helgen blir det bad för Izzie för första gången o sen ska vi nog bara ta det lungt, på söndag blir det träning återigen :)
Nästa helg ska vi åka till Ullared, jätteroligt :)