Grizzly Zoo

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen o packat upp paketet, ett slalomhinder med 5 pinnar, dock kommer jag bara att använda 4.
Det var superlätt att montera ihop o man fick en påse till där man kan förvara dom. Nackdelen var att det inte stod med vilket mellanrum de ska placeras enligt reglerna o att det inte fanns info på svenska.
Men i helhet är jag supernöjd. Snabb leverans, superlätt montering med bra beskrivning på engelska o så fick jag tre tuggben :)))
Dessutom bra o snabb kommunikation!

Gå in ni med på http://www.grizzlyzoo.se/ o beställ era hundgrejer.

Så vackert...

Den senaste veckan (om inte längre) har det varit underbart vackert höstväder, jag kan inget annat än att njuta när jag ser alla de fina färgerna på träden :))) Tyvärr blir det mörkare o mörkare, lite tragiskt om jag får säga men det när det är som mörkast så vänder det igen :))
 
I fredags så hade vi en halloweenfest med kollektiva familjen, Rosa & Emelie med familjer alltid lika mysigt :)) Vi åt lite pizza o kebab :)) Det är lite konstigt, när vi sitter där o umgås o så tror man att klockan är mycket mer än vad den egentligen är...
 
Idag blir det kalas för i torsdags så fyllde min älskling 29år, fast enligt han själv så är han alltid 5år....hmmm
 
Nästa lördag så är det dags för utställningen i Växjö o Ixon är anmäld, jag hoppas på att det går bättre än vad det gjorde i våras. Jag tycker att Ixon är mycket snyggare nu än va han var i våras, så det bådas gott.
Ev så ska jag ställa Annas Ebba oxå, om inte Kitty har hunnit valpa innan lördagen, det ska bli roligt :))
 
 
Hur mår hundarna annars då??
Jo dom mår bra. Neo är grymt kelig hela tiden, o har blivit mer busig så han o Ixon busar mer än vad de har gjort tidigare. Ixon är som vanligt, vill ha uppmärksamhet ofta o vill bli aktiverad. Ixon pratar lika mycket o biter fortfarande på Izzies leksaker ibland, så grymt irriterande. Ixon är oxå så grymt kelig o han tar för sig lite mer av det än Neo, då han kommer upp i famnen o tränger in sig, sätter sig på en, piper o slicka.
 
I fredags så var de me på halloweenfesten hos familjen Käll, de skulle ju leka me syster/dotter Iza.
Så när vi ska åka hem o alla har bytt barn lite till höger o vänster så föreslår jag att Iza vill ju oxå ha övernattningskompis.... hahaha Det ville hon säkert men Neo & Ixon hade bara ögon för mig o ville nog helst följa me hem :))
 
Hundmänniskor, hoppas vi ses i Tipshallen, Växjö nästa helg! :)

Paket :))

Igår när jag kom hem från sagostunden så fanns det ett paket utanför dörren :)
Mitt slalom hade kommit, det gick snabbt. Beställde det i måndags o kom två dagar senare. Ett stort plus till Grizzly Zoo http://www.grizzlyzoo.se/
Nu ska det bara monteras upp :)

Ikväll blir det agility för mig o Ixon, sista gången... Lite tråkigt, men en liten lättnad då man kan välja själv när ska träna o inte när det regnar...haha. Men jag kommer sakna Mias ledning o att hon fya mig när jag göra fel o framförallt hennes braiga övningar, sådana man aldrig kommer på själv o självklart kommer jag sakna att ha träningssällskapet :)))

De senaste dagarna har varit fina höstdagar, härligt.
En stor varm höstkram till er!