28 november

Idag har jag verkligen jobbat, varit snygg hela dagen!!

Dagen börjar med att matte försover sig, så att jag får väcka henne vid halv 8 så att vi verkligen inte kommer försent. Jerry o Carro kom strax efter 8 o då attackerade jag honom direkt, så som dom gör på vampire diaries o det gick bra...men sen återuppstod han direkt, jag tror att han är en vampyr!
Skönhetstävlingen var i Moheda denna gången o där mötte vi upp brorsan o syster Iza. Attackerade dom direkt kunde ju inte låta dom ta mig först... Sen kom plötsligt Dixie(Jara) o då plötsligt trodde jag att jag såg i syne, Feminina Jerry?! O där inne såg vi morbror Chili o kusin Molle... Himla släktträff detta :)
Jag o matte passade på att öva där inne lite innan allt började o jag behövde inte ha koppel?! O det får man givetvis inte missköta så jag hängde kvar oss matte, hon hade ju så goda godisar, smakade grillad kyckling :)
När det var dags för tävlingen så skulle jag plötsligt in me Jerry, han sprang o flåsade mig i nacken, han tyckte nog att jag hade en riktig läcker rumpa, vem hade inte tyckt det lixsom..?! Jag fick bra kritik denna gången oxå men domaren gillade inte mina skuldror...hon skulle nog sprungit där Jerry sprang då hade det nog gått mycket bättre!
Jerry vann över mig, jobbigt men va gör man, jo ATTACKERAR honom! Syrran fick oxå tävla mot honom o då vann där med, han sov nog på rätt sida i natt. Å så hann nog hans matte fixa frillan tror jag, för dom försov sig inte. ALLT ÄR MATTES FEL!
Vi tittade på när morbror Chili vann BIR o kom fyra i BIG finalen, sen ville vi sova så då åkte matte o Carro till stan o shoppade....typiskt tjejer alltså tyckte jag o Jerry. Vi gillar ju inte att gå i affärer så vi sov hela tiden!:)
Vi va ju givetvis tvungna att komma tillbaka till Moheda, det skyller jag definitivt på Jerry, allt var hans fel! När han var inne i BIS finalen för 4-6mån valp så hejjade jag på honom i smyg men det sa jag inte högt...
Domaren skrev så här på ett papper som matte fick:
Hanhund valp med bra huvud-öron och korrekt bett, kort hals, bra rygg, brant kors, framåt skjuten skuldra, knappt vinklad bak , bra bröstkorg, rör sig kort fram, bra bak. trevligt presenterad. 1:a pris 2:a placerad. Mycket god typ, storlek o helhetsintryck. Domare: Ylwa Fritzdorf

27 november

Idag har matte plockat fram några konstiga gubbar med röda kläder o skägg, de ska säkert kika efter om jag kissa o bajsa i sängen mer.... Mycket ljus har det blivit i vårt hus oxå....
Jag fick va uppe sent för matte i natt, vi gick inte o la oss förrän klockan 3. Jag, pappa o husse va ute hos dne där katten i Åryd. Sen hämtade vi matte mitt i nassen i stan, fick träffade några nya konstiga människor som jagade mig i mörkret, hoppade upp hos matte o så kom dom ändå. Men det va tydligen mattes kompisar som verkade heta Sulan, lill sulan o faz. Jag slickade faz på fingrarna o då frågade hon om jag verkligen visste va dom hade vatt. O de kunde jag säga direkt, de hade vatt i chips skålen o i askfatet. Sen när hon pratade me mig så luktade hon vin, men de gjorde ju alla, t.o.m matte.
Jag hörde att matte pratade me mormor idag på telefon, om MIG?! De satt o diskuterade mig ett tag, trodde säkert att jag inte hörde men jag hörde ALLT! Både matte o mormor sa att jag gick väldigt fint i ringen på utställning, det är därför jag övar inför morgondagen med att sova o titta på tv :)
Jag hörde att syster Iza skulle dit o den där kusinen Jerry, jag ska allt tugga han på halsen. Har sett att de gör så på ett program som matte kollar på. Vampire diaries heter visst... Så imån blir det att stiga upp tidigt :/

26 november

Sovmorgon idag , JIPPI eller inte. Sovmorgon är inte roligt alls, jag vill bara ut o kissa o busa i snön :)

När matte o husse skulle gå o lägga sig igår så blev de arga på mig igen, jag fattar inte detta. Jag hade bajsat o kissat lite i sängen o det är väl inte något problem. Matte o husse tycker att det är ett STORT problem när jag kissar o bajsar i sängen varje dag trots att jag gör det på promenaderna oxå. Vadå problem?! De tycker att jag lagt till mig me ett beteende som borde fixa SNART, vadå jag fattar ingenting?!
Va e det jag ska fixa egentligen? Det är väl inget problem, jag vill ju inte heller kissa o bajsa ute i kylan när inte dom gör det. Det tycker jag är ett problem, men de håller tydligen inte me mig...
Nu är det snart matdags :) Först lite bus me pappa Neo :)