Morgonkvisten 31 augusti

Jag pratade med Christel i morse, kunde inte vänta till torsdag. Hon sa att jag skulle förstärka Neos självförtroende o inte ömka honom hela tiden, att det ska vara på villkor. Det är så skönt att det är mitt fel o att jag har slarvat istället för att det är Neos fel. När jag är i nya miljöer så ska jag använda mig mycket av lydnad o inte släppa honom utan kontroll. Vet inte va jag skulle gjort utan Christel, TACK! Nu blir det o öva o öva o öva ännu mer :)

En tidig 31 augusti

Igår var vi hos Ninni o det mycket mysigt speciellt för Ixon då han fick mysa mycket med sina halvkusiner Jara o Qitty & självklart Ninni, Lilja & Bea. Neo fick vara kvar i bilen då han blir så stressad i andra miljöer o därför inte lyssnar på mig. (Kom jag på efter vi har varit där :P)
Så from nu tänkte jag börja träna mycket med Ixon själv ute utan Neo då Neo lätt blir uppstressad pga olika saker i hans "bagage". Tänkte be Christel om råd för att råda bot på detta när vi ändå är på valpkursen på torsdag.
För det går inte att ha honom så uppstressad, han var det innan Ixon med men inte så mycket. Känner väl att han ska skydda Ixon o blir lite mer stressad (kanske).
Men förhoppningsvis är det något jag kan lösa, det kommer ju nu för att jag har varit för slapp innan o kanske för att det skär i hjärtat ibland o göra vissa saker. Även om jag vet att det blir bättre sen...
Ninni föreslog att jag o Ixon kanske kunde ta en promenad me Aza o hennes matte, så tänkte se om jag kunde kolla det med henne.


Ixon hjälper Neo o torka sig efter badet


Jara ligger underst, Qitty sitter på Jaras huvud o Ixon håller på där bak..


Ixon kikar ut


Ninni o Lilja


Beatrice kokar soppa


Ixon kollar in Qitty o bjuder upp till bus


Lilja myser med Qitty


Ixon myser med "mormor"


Nämen Ixon, vad är det Qitty har hittat? En dansk brödbit?


Nämen Ixon, smyger du upp på Qitty?


30 augusti

Igår var vi på Alvestamarknad o övade bla lite me Ixon där, det gick jättebra. Neo skyddade honom bra o morrade åt några hundar som var lite för aggresiva.
När vi va ute hos Lennies föräldrar o skulle åka hem jagade Neo & Ixon svärmors katt utomhus o när varken Neo eller Ixon lyssnar så fick de sig en varsin avhyvling. Ixons värre för att han lyssnade inte alls. Han tog verkligen åt sig o blev väldigt undergiven o det är mycket bra.

Idag blir det att åka till svärmor/mormor Ninni. Neo ville verkligen va fin så han rullade sig i något äckligt på promenaden så att han fick bada när vi kom hem sen. För typ första gången så var han riktigt lugn i badkaret. Det kanske berodde på att Ixon satt nedanför o ville hoppa i han med. Ixon gillar o badar, även i badkar :)


Ixon frös efter han hade badat härom dan så han blev invirad i filten o syns knappt :)
Neo ligger bredvid o myser.


Ixon är strak han, här har han vunnit över matte i brottning ;)

Snart kommer det bilder över när Ixon hjälper pappa Neo o torka sig efter sitt bad...