Snart är det mars...

...o tiden går fort...snart är det vår o det är hur underbart som helst...
Jag har faktiskt börjat få lite vårkänslor när solen skiner härligt.

I söndags var jag, Izzie o Ixon o hälsade på Ninni med familj o Glimma, Ixons havande fästmö. Hon är verkligen tjock, blir nog många valpar. Som hanhundsägare hoppas man på både många o lite valpar. Det är alltid roligt med många valpar speciellt när det blir fina valpar men man vill ju helst att det bli så få som möjligt i o med att rasklubben har en kvot för hur många man får lämna efter sig. O om den är bra eller dålig kan man ju diskutera...

I måndags tog jag hem Neo igen, han har avrit saknad, dock så behövde Ixon eller rättare sagt jag behövde lite egentid med Ixon. Sist vi va o hälsade på Neo så hade han letat efter oss när han kom tillbaka från promenaden som de gick på när vi åkte. Neo verkligen avgudar mig, hahaha ;)
Ixon har saknat Neo mycket, så han är superglad nu när han är hemma igen.


Snart blir Ixon pappa o Neo blir farfar & pappa, Binkis ska ju oxå ha lite valpar me Neo, så Ixon får helsyskon oxå. Alla valparna kommer närsom, läs valpbloggningen på http://marklanda.blogg.se, lösen krävs, för att få det maila zuperninni@hotmail.com . Givetvis så bloggar jag så fort jag vet att valparna kommer, o Ninni ska (har jag bestämt) skicka bilder till mig som jag kan lägga ut på bloggen :)

På fredag så skulle vi på Izzie första babysim, tyvärr så har hon fått en förklyning o en förfärlig hosta med en liten aning feber. Jag som har hela veckan inbokad med saker, typiskt. Det blir lite svårt o gå ut me hundarna oxå, tur man har intehängnat bak o så kommer Lennie hem på lunchen så jag kan gå en längre runda samt smita på ärende, som tack så får han lagad mat till lunch istället för torra mackor :) Imorgon kommer mamma o hjälper mig så att jag kan åka in till stan för ärende. Sen får vi se hur vi gör till helgen, om hon fortfarande är dålig så får Lennie va hemma med henne. Hon kan ju inte äta så mycket åt gången o så blir det bara ersättning för hon har svårt o äta vanlig mat :(

På lördag blir det nog hundträning som vanligt med Emelie & Vivvi, i Marklanda :) Nu är vi ju riktigt taggade när vi har en tävling o se fram emot :))

På söndag bär det av mot Hässleholm & Anna o Anna :) Riktigt roligt, vi ska hälsa på Kråkebergagårdskennel, Anna.P ska hjälpa mig o anmäla till Danmarks rasutställning 2-3juni. Jag ska anmäla Ixon o jag tror att jag ska anmäla Neo med men har inte riktigt bestämt mig än då han inte riktigt gillar att åka bil. Så på söndag blir det en massa hundprat o trevligt sällskap :)

Jag ska anmäla Neo & Ixon till utställningne i Varberg, påskdagen 8/4. Bengt-Åke Bogren dömer danskarna, en välkänd domare inom rasen som även föder uppe gna danskar, fina oxå :) Han har dömt Neo innan på officiell utställning o tog fram han som tvåa i sin klass, så jag hoppas på lika bra resultat denna gången. Är det fler som ska dit, ni kan väl skriva en kommentar då, alltid roligt o veta vilka som kommer :)

Nästa helg blir det avelskonferens i Göteborg, roligt :) Jag som inte gillar att köra bil inne i Göteborg, får sova hos Ami :)))) Ett stort tack till henne. Jag vet man kan åka tåg, men de går inte på de bästa tider, blir försenade o så måste jag vara där hela helgen, o det kanske inte är så roligt när Lennie o familjen är hemma o man vill bara hem till dom o mysa när Lennie är ledig...

Har ni varit inne på http://www.caramazzaz.n.nu ? En hemsida som jag byggt upp :) Det är roligt o bygga sådana hemsidor, älskar ju att strukturera upp saker:) Hade nästa gjort det gratis om inte några hade tyckt att jag skulle ta betalt, har svårt o ta betalt för saker jag gör.... Men jag lägger ju ner en del tid på det o min tid är ju oxå värt något ;) Jag gör gräna fler sidor om någon vill, om jag bara ha tid till det :)

Jag ska ju börja jobba nästa vecka :))) På äldreboendet i Vislanda, lite extra dock bara men det är perfekt :)