Nu är det inte långt kvar...

till rasspecialen...4 dagar till avfärd :))
Hur ser det då ut för oss rent tävlingmässigt...
Nja sådär...
Neo klarar nog agilityn bra, han lite flyt men om det blir placering, det vette fan...
Ixon klarar nog oxå agilityn, dock med lite tidsfel av, blir nog ingen placering där inte...
 
Sen när det kommer till lydnaden vet jag inte...
Vi ska avstå apporten iaf, platsliggningen klarar han vid träning likaså läggande under gång, inkallning, hopp över hinder o linförighet. Han har ionte riktigt klarat ställande under gång riktigt fullt ut men är snart där.
Tandvisning klarar han dock så går han fram o det får man ju inte göra :/
Som sagt han har klarat det mesta under träning men vi har inte hunnit köra igenom allt så att det sitter riktigt säkert....o med utan belöning...
 
Hundarna klarar säkert av tävlingsstressen, frågan är om jag gör det... :S
 
Behöver jag öva på mitt segertal tror ni?? hahaha
 
Men jag är väldigt nöjd med att det har gått så bra som det har gjort under träningarna o jag hade nog inte klarat det så bra utan dig Emelie!!! :)
 
Nu så kör jag Ixon & Neo varje gång jag tränar o det är så mkt som har blivit så mycket bättre med det. Inte för att tala om att jag & Neo har fått bättre relation igen, Ixon får vila/arbeta för o få träna o dom tagga verkligen varandra. Neo går riktigt bra för o inte ha tränat så mycket o han har mycket mer will to please. Jag kan inte annat än att vara glad :)
 
I helgen så fick jag en parningsförfrågan, på Ixon, som jag har tackat j med glädje åt. En riktigt bra kombination ur alla synpunkter som är viktiga för mig :) Verka vara en bra kennel/ägare att samabeta med, mycket bra hd-statistik. Jag skulle verkligen kunna tänka mig o spara en ur denna kombination :)
Mer info kommer, men parningen kommer i alla fall att ske vinter/vår 2013
 
Om ni ser mig på Tollarp så säg hej!! Alltid trevligt o få ett ansikta på den man pratar med.